Bent u uitgekeken op uw keuken of is het tijd voor wat aanpassingen? Laat uw keuken verbouwen door een specialist! Bij Ten Brinke Keuken Montage verbouwen onze gepassioneerde vakmannen al 10 jaar keukens in alle soorten, kleuren en maten.

Uw keuken laten verbouwen door TBKM

De keuken is tegenwoordig de nieuwe woonkamer en u denkt er al een poosje over na, de koelkast kan naar de andere kant van de keuken en eindelijk komt er plek voor die gezellige bar of grote ronde tafel. Of zit dan toch de gasaansluiting in de weg? Een keuken verbouwen is een hele onderneming en het is natuurlijk lastig om het verbouwen helemaal zelf aan te pakken. Wij geven u dan ook graag professioneel advies over het verbouwen van uw keuken, geheel naar eigen ontwerp of naar een van onze stijlen. Hierbij zijn wij uiteraard altijd realistisch over de duur en betrekken we u graag overal bij. Zo weet u dus altijd precies waar u aan toe bent.

Hebben wij de hele dag in uw huis gewerkt en ziet u op tegen de troep die mogelijk ontstaat? Geen probleem! Aan het einde van de werkdag zorgen wij natuurlijk ook even dat alles er weer netjes uitziet. En dat is nog niet alles! Wanneer de keuken helemaal naar wens is afgewerkt, nemen we samen de verbouwde keuken nog even door tijdens een productsessie. Zo weet u precies hoe de apparatuur werkt. Komt u er toch niet helemaal uit en heeft u naderhand nog vragen, ook dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. Meer weten over ons vakwerk? Neem eens een kijkje bij projecten.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Toch liever een gezicht bij de naam? U bent van harte welkom!